Shit!

Folk är så råa egoister. Tänk om folk satte andras värde före sitt eget, tänk om alla gjorde det. Då hade alla människor varit lika värda, men så fungerar det inte. För att citera George Carlin "Others stuff is shit, and your shit is stuff" och det är så sant som det bara kan.

Och om man blir uppfostrad att alla andra människor är viktigare än dig själv, skulle det inte finnas saker som svek eller krig. För du kan ju inte svika någon som du är mer lojal till än dig själv. Och du kan inte skjuta någon som du glorifierar mer än dig själv. Ingen människa skulle behöva bo på gatan för det skulle alltid finnas ett välkomnande hem. Visst är jag hippie, det är det ingen tvekan om. Men världen skulle må bra av mer kärlek...

På tal om att dela med sig och grejer. VAD ÄR GREJEN MED ATT COCKBLOCKA NÅGON ANNAN? Alltså, vad vinner man på att göra så någon annan inte får ligga? Om jag som kille håller på att ragga på en brud, varför kommer då hennes kompis och sliter i henne? Vad är felet liksom? Vi kanske är soulmates men tack vare henne så förstördes allt... Och varför cockblockar killar för varandra? Shit alltså, är man så jäkla avundsjuk för att man inte får någonting själv så kan man väl lika gärna stanna hemma? Om man ser att någon har halva inne och det kanske händer någonting, då går man väl inte fram och snackar skit till bruden för att smutskasta den andra. Det ökar ju inte oddsen för sig själv direkt?

Peace out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0