Kvinnor

Kvinnor, källan till alla besvär och lycka. Det är så, grattis tjejer. You are the center of the universe! Woppido!
Och det värsta är, att det är sant. Det är bara ett litet problem bland kvinnor. Det är att alla vill vara absoluta centrum. Dom kan inte se sig själva som en grupp, utan alla ser sig själva som ensamma individer. Killar kan fortfarande jobba och vara i grupp, det är en fysisk lag som säger att kvinnor inte kan. Inte runt min ålder i alla fall.

Om man sätter in 10 tjejer i 20års åldern i ett rum tillsammans en längre tid. Kommer det göras gruppindelning och grupperna kommer få varandra att gråta. Det är så kvinnor gör, dom trycker ner varandra för att få vara centrum. Men killar.. Killar kan vara med vilken annan kille som helt och alla ser varandra som en grupp och sammarbetar.
Varför är det så här? Kan det vara så att det helt enkelt är så för att kvinnor alltid blir jagade i flock? Jag tror inte jag vet någon tjej som bara har EN kille efter sig. Finns alltid flera. Så killar jagar i grupp varesig dom vill eller inte. Men dom behöver aldrig försvara sig själva mot en grupp. Vilket gör att dom kan sammarbeta och inte känner något hot. Kan det vara så simpelt? Kanske, kanske inte.

Om kvinnor inte skulle ha så stor makt över mäns psyke, skulle då kriget i världen minska? Är det så att djupt längst in så är dom även källan till allt krig? En kille får inte göra som han vill hemma, han tar ut frustrationen på någon arbetskamrat. Och så vidare, och så vidare. Som sedan leder till att det byggs upp ett stort slagsmål och sedan krig. Kanske, man vet inte om man inte vet allt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Men killar.. Killar kan vara med vilken annan kille som helt och alla ser varandra som en grupp och sammarbetar."

Nu är du ute och cyklar, säger bara crippe.

2009-06-04 @ 23:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0