För långt!

Nu har dom tagit det steget för långt, eller är på väg att göra det i alla fall.
Privatpersonen ska mördas och regeringen ska äga allt och alla rättigheter. Är det vad vi är ute efter eller vad är det frågan om?

Jag läste en artikel ganska nyligen att dom ska utveckla FRA-lagen lite till. Först så ska dom få kolla våran internet/telefontrafik som dom vill. Och detta gjorde dom ju såklart utan att fråga någon människa, det var helt statligt.
Sen så utsåg dom musikfirmor till småpoliser. Att om dom misstänker att "här finns piratmaterial" så får dom faktiskt åka dit och kolla dina saker. Fråga din internetleverantör vad fan du pysslar med och så vidare.

Men nu har dom som sagt tagit steget för långt som en 3åring till och med skulle tycka var patetiskt.
Dom ska försöka införa så att tullarna faktiskt får gå igenom din telefon och mp3spelare när du ska gå igenom för att se om du har olagligt material, alltså musik/film som du inte köpt rättigheter till.
Hur lång tid tar det innan dom ska börja mäta allas könsorgan? För jag menar det är ju så nära inpå dom är på väg att gå. Sen sätter dom väl upp övervakningskameror i varje hem för att det inte ska bli någon terroristattack. Så dom kan ha full koll på varje privatperson. När ska man få ha någonting ifred egentligen?
Men den största frågan jag ställer mig är, hur långt tid tar det tills någon gör upplopp över allt som dom ställer till med? Förr eller senare kommer ju dom personer som sitter högt att börja bli skjutna för att folket säger ifrån. Det är ju bara en tidsfråga. "Vi försöker bara stoppa terroristattacker".... Sluta provisera folket så kommer inga terrorister, svårare än så är det inte. Klart att det ska finnas lagar. Men nu börjar det ju komma riktigt sjuka småsaker. Så som en kär vän berättade för mig om Kanada. Att är du inte över 18 får ålderskillnaden mellan ett par inte vara högre än 2 år. Alltså en 15åring får inte vara tillsammans med en 18åring. Det är olagligt.

Varför ska dom ta bort folkets rättigheter, när ska dom minnas att det egentligen är dom som jobbar för oss och inte tvärt om?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Lagar skapar krig. Frihet skapar frihet.

2009-03-10 @ 19:04:55
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0